Algemeen Nut Beogende Instelling

 

wait
wait

Jeugd

De groep jongeren die de tussenjeugd wordt genoemd bestaat uit jongeren tussen de 12 en 22 jaar oud. Ralf en Linda Pot hebben de leiding over deze jeugdgroep. Eens in de twee weken komt de jeugd bij elkaar bij de jeugdleiders thuis. Om 18.45 uur begint het en om 21.00 uur is het afgelopen.

Met elkaar hebben we erg gezellige avonden in een goede en open sfeer. We hebben samen plezier en willen met elkaar meer over God leren. Het is gaaf om te zien dat de jongeren steeds meer over zichzelf willen en durven te vertellen op de jeugdavonden. We merken dat God ook in de levens van deze jonge mensen werkt!

Wil je ook komen? Je bent van harte welkom!

Ralf Pot: tel. 06-41383862
Linda Pot: tel. 06-15242480

Jeugddiensten

Iedere laatste zondag van de maand komt er een spreker in de dienst die zich speciaal richt op de jongeren. Ook helpen de jongeren bij deze diensten in het combo, bij het welkom, koffieschenken of de collecte.

 

Activiteiten

pepernotenDit jaar verkoopt de jeugd zelfgebakken pepernoten (i.p.v. oliebollen)!

De helft van de opbrengst gaat naar het werkproject van Daniël en Elina met World Servants in Myanmar!

Zij gaan samen meebouwen aan een onderkomen voor jongeren met een beperking. Voor jongeren met een beperking is vervolgonderwijs vaak te ver weg. Met een woonhuis bij de school kunnen meer jongeren (beroeps) onderwijs krijgen. Zie hier voor meer informatie.world-servants

De andere helft is voor de pot van de jeugd zodat ze weer een uitje kunnen organiseren.

Een kleine portie kost €2,50, een grote portie kost €4,00.

De pepernoten kunnen zondag 27 november na de dienst meegenomen worden.

De intekenlijst ligt in de kerk op de boekentafel, of neem contact op met de jeugdleiders, zie bovenaan deze pagina.

 

De jeugd is een weekend samen weggeweest naar Gees, dat was superleuk!


 

En de jeugd is in actie geweest voor de voedselbank:


 

Jaarlijks gaan we ook naar Festival 316, het grootste christelijke festival van noord Nederland waar duizenden christelijke jongeren bij elkaar komen.

 

De jeugd heeft eind 2014 maar liefst 600 oliebollen gebakken en deze verkocht om zo te sparen voor een uitje. Hieronder staan een aantal foto’s van het bakfestijn. Het was een groot succes!


-