Algemeen Nut Beogende Instelling

 

wait
wait

Jeugd

De groep jongeren die de jeugd wordt genoemd bestaat uit jongeren tussen de 12 en 22 jaar oud. Eens in de twee weken komt de jeugd bij elkaar bij de jeugdleiders thuis. Om 18.45 uur begint het en om 21.00 uur is het afgelopen.

Met elkaar hebben we erg gezellige avonden in een goede en open sfeer. We hebben samen plezier en willen met elkaar meer over God leren. Het is gaaf om te zien dat de jongeren steeds meer over zichzelf willen en durven te vertellen op de jeugdavonden. We merken dat God ook in de levens van deze jonge mensen werkt!

Wil je ook komen? Je bent van harte welkom!
Vul dan het contactformulier op de hoofdpagina in en we nemen contact met je op.

 

Jeugddiensten

Iedere laatste zondag van de maand komt er een spreker in de dienst die zich speciaal richt op de jongeren. Ook helpen de jongeren bij deze diensten in het combo, bij het welkom, koffieschenken of de collecte.

 

Activiteiten

De jeugd is een weekend samen weggeweest naar Gees, dat was superleuk!


 

En de jeugd is in actie geweest voor de voedselbank:


 

Jaarlijks gaan we ook naar Festival 316, het grootste christelijke festival van noord Nederland waar duizenden christelijke jongeren bij elkaar komen.

 

De jeugd heeft eind 2014 maar liefst 600 oliebollen gebakken en deze verkocht om zo te sparen voor een uitje. Hieronder staan een aantal foto’s van het bakfestijn. Het was een groot succes!


-