Algemeen Nut Beogende Instelling

 

wait
wait

Links

Wij zijn aangesloten bij de Unie van Baptistengemeenten.
De Unie verzorgt de opleiding van predikanten en biedt gemeente-ondersteunende diensten.

Alle baptisten geloofsgemeenschappen op een rij

De Alpha-cursus

Voorleesbijbel
Via deze website kunt u de Bijbel (NBV) beluisteren en als geluidsbestand downloaden voor op uw MP3-speler of in de auto.

Aanbevolen poppentheaters met een christelijke boodschap:
Roelof Speelman: www.roelofspeelman.nl
Carla Vis: www.poppenenmeer.nl

Hart van Pasen

Johannes 3:16
Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft (NBV)

De Brug is een indringende film die het Paasverhaal op een bijzondere manier illustreert, als een vader en zijn zoon er alles voor over hebben een treinongeluk te voorkomen. De honderden treinpassagiers zijn zich er niet eens van bewust dat ze afsnellen op een openstaande brug, met alle gevolgen van dien. Een van hen, een wanhopige jonge vrouw, is getuige van de genadedaad van de zoon en het zal háár leven en dat van alle andere passagiers voorgoed veranderen. De Brug brengt op zowel aangrijpende als glorieuze wijze het grootste offer van liefde, opoffering, hoop en vergeving in beeld. De film (een Tsjechische productie met ‘Most’ als oorspronkelijke titel) werd genomineerd voor een Oscar. Zeer de moeite waard om te bekijken en over na te praten.

-